Despre noi

PromoteArt este o agenție de publicitate ce activează pe piață din anul 2007 și se ocupă de producerea, importul direct, din Europa sau China, personalizarea și distribuirea de obiecte promoționale în sistem B2B.

Suntem membrii ai PSI (The European Network of the Promotional Products Industry) astfel având acces la stocuri în timp real, liste de prețuri competitive și la toate noutățiile din domeniu. Derulăm și servicii de creație identitate vizuală companii și servicii de promovare pentru clienți din diverse domenii, axându-ne activitatea pe branduri comerciale, însă derulând și proiecte de promovare a diverselor activități din domeniul artei sau facilitând legătura dintre artiști și branduri, în proiecte comune de promovare, din care ambele părți au de câștigat.

În cei peste 10 ani de activitate am lucrat proiecte pentru branduri/ companii precum Nestle Romania, Holcim, Danone SPA, Nutricia Early Life Nutrition Romania SRL., Zentiva, Labormed, Ecovalor, Norway Grants, Phillips România, cancer.dk,  Recolamp, GreenWeee International, Uzinsider SA, Pepsi Co, Banca Transilvania, Unicredit, IntegralEdu, AC Helcor, Farmtech, Ixia, Inaplast, Simex, Rompharm, Arcelormittal, CAT Financial, FinalDistribution, Lindab, Alten, Atexis, Puratos, Skanska, Alconor Company, Syntergy, Canah, Antibiotice SA, Geocycle, StarStorage, Ductil, Rin Hotel, Santierul Naval Damen, Consolight, Monsanto, Colina Motors, SAB – Salonul Auto București, Goodyear, Valtec – Repsol, Recognos, Publicart, Cisco, CMIE, Pirelli, Uzinexport SA, Farmexpert, Piraeus Bank, Banca Românească, ALD Automotive, Flanco, Puratos etc. și artiști precum Teodor Răducan, Marcel Chițac, Aurel Tar, Corneliu Drăgan-Târgoviște etc.

În calitate de importatori și distribuitori de obiecte promoționale ne preocupă constant mărirea portofoliului cu produse noi și ne interesează în mod special ca produsele să fie eco, produse din materiale sustenabile, reciclate, biodegradabile sau cu încărcare solară. Am căutat în toți anii de activitate să reflectăm în alegerea de produse trend-urile actuale, nevoia de nou, inovația și originalitatea. În lărgirea portofoliului de produse, urmărim foarte atent designul, calitatea și funcționalitatea produselor.

Suntem distribuitori ai mai multor branduri de cadouri pentru diferite nevoi și momente - pentru ea, pentru el, pentru copii sau întreaga familie, toate împărtășind convingerea noastră că orice cadou trebuie să surprindă și să nu se uite, căutând mereu să promovăm în România branduri și produse mai puțin convenționale. Diferențierea a venit fie din alegerea de obiecte eco sau din materiale reciclabile, fie din sonoritatea unor mărci consacrate pentru calitatea lor cu adevărat specială, dar necunoscute încă la noi, din obiecte de la case de design în trend, din originalitatea produselor și inventivitatea lor dar și din seriozitatea cu care am abordat fiecare client și proiect în parte.

Cladire Uzinexport DESPRE NOI

Rețeta pe care o propunem

Se iau niște idei originale, mult suflet, creativitate bine dozată, talent, soluții originale de tipărituri, promoționale și design, ceva packaging și orice trăsnaie la care alții ar spune “NU”, se amestecă bine și se filtrează prin arta de a face orice lucru cât mai bine. Aceasta este reteta pe care o respectam la orice proiect, oricat de mic sau oricat de mare.

De ce noi și nu alții

Pentru ca avem ambiții, dar nu orgolii și tratăm fiecare client și fiecare proiect cu pasiune și entuziasm. Pentru că nu ne descurajăm. Și pentru că ne place să nu ne conformăm, ci să găsim soluții, să oferim obiecte și materiale originale, să căutăm și să realizăm lucruri inedite, care să nu treacă neobservate.

Dacă v-am făcut măcar puțin curiosi, vă rugăm să ne contactați la info@promoteart.ro .

S-ar putea să merite!