“E o plăcere pentru mine să cunosc oameni atât de dedicați muncii lor și să lucrez cu ei, din acest motiv colaborăm cu Promoteart de mai mult de 7 ani. De asemenea, experiența comercială a fost una excelentă, procesul de comandă fiind unul simplu și organizat, iar prezentarea și produsele pe care le-am regăsit în portofoliul companiei fiind mereu conform așteptărilor. Cu drag îi recomand.”

Mihaela S. - Corporate Communications and Events Expert, Green Group


“Vă mulțumesc pentru colaborarea exemplară de până acum! Dincolo de livrarea mereu la timp și comenzile executate fără cusur, ne-ați ajutat și cu editare atunci când a fost cazul, sau retușuri - de obicei fără costuri în plus. Nu în ultimul rând, mi-a fost de ajutor gradul mare de flexibilitate de care ne-am bucurat în colaborarea cu voi. Cel mai important lucru, totuși, este încrederea reciprocă pe care am construit-o în acești ani.”

Ionuț C., coordonator de campanii - Fundația Greenpeace CEE Romania

   

“La fiecare colaborare, echipa PV a fost peste așteptări. Au reușit să respecte termene limită imposibile și cerințe nu întotdeauna rezonabile, toate cu profesionalism și cu zâmbetul pe buze. Selecția lor de produse este atent făcută iar fiecare obiect în parte este lucrat și verificat cu grijă.”

Alice C., coordonator de proiecte - Asociația MaiMultVerde

   

Experiența de a lucra cu PromoVerzi a fost una foarte, foarte plăcută! Au primit cu entuziasm comanda și propunerile noastre, au răspuns foarte prompt și ne-au ajutat cu simulări de produse și indicații clare în pregătirea materialelor grafice pentru personalizare. Au depus eforturi în așa fel încât comanda noastră să ajungă la timp pentru eveniment și au dat dovadă de profesionalism și atenție la detalii. Recomand cu drag!

Roxana U.coordonator PR - Forumul Studenților Români de Pretutindeni