Testimoniale

Adaugă testimonialul tău

Adaugă testimonial

Dorești să adaugi testimonialul tău? Completează formularul de mai jos

Alice C. (Coordonator de proiecte, Asociația MaiMultVerde)

La fiecare colaborare, echipa PV a fost peste așteptări. Au reușit să respecte termene limită imposibile și cerințe nu întotdeauna rezonabile, toate cu profesionalism și cu zâmbetul pe buze. Selecția lor de produse este atent făcută iar fiecare obiect în parte este lucrat și verificat cu grijă.

Adăugat: 15.07.2021

Mihaela S. (Corporate Communications and Events Expert, Green Group)

E o plăcere pentru mine să cunosc oameni atât de dedicați muncii lor și să lucrez cu ei, din acest motiv colaborăm cu Promoteart de mai mult de 7 ani. De asemenea, experiența comercială a fost una excelentă, procesul de comandă fiind unul simplu și organizat, iar prezentarea și produsele pe care le-am regăsit în portofoliul companiei fiind mereu conform așteptărilor. Cu drag îi recomand.”

Adăugat: 05.01.2018

Ionut C. (Coordonator de campanii, Fundația Greenpeace CEE Romania)

"Vă mulțumesc pentru colaborarea exemplară de până acum! Dincolo de livrarea mereu la timp și comenzile executate fără cusur, ne-ați ajutat și cu editare atunci când a fost cazul, sau retușuri - de obicei fără costuri în plus. Nu în ultimul rând, mi-a fost de ajutor gradul mare de flexibilitate de care ne-am bucurat în colaborarea cu voi. Cel mai important lucru, totuși, este încrederea reciprocă pe care am construit-o în acești ani."

Adăugat: 27.06.2016