Jucării de pluș din PET-uri reciclate

Jucării de pluș din PET-uri reciclate

Jucării de pluș din PET-uri reciclate 

Iubim natura și trebuie să o protejăm. A suferit destul și e de datoria noastră să căutăm soluții #EcoFriendly, înainte de a fi prea târziu. Iar pe cei mici trebuie să-i creștem în spiritul lui #reduce #reuse & #recycle și să le fim un bun și consecvent exemplu. De felul cum vor reinventa ei economia, inovând și ducând mai departe inițiativele noastre ecologice, depinde viitorul planetei.

ursuleț de pluș din pet-uri reciclate  ursuleț de pluș din pet-uri reciclate 1  

Un important jucător pe piața de promoționale din Germania crede și el în aceste valori și în potențialul economiei circulare și lansează jucăriile de pluș din plastic reciclat. Acestea sunt 100% realizate din materiale obținute din reciclarea sticlelor de plastic de unică folosință. În funcție de mărimea produsului în realizarea acestora se reutilizează între 4-6 sticle PET (500 ml). Atât năsucul, cât și ochii ursuleților sunt brodați, deci nu se folosesc deloc piese din plastic adiționale. Acest lucru va determina o foarte ușoară reciclare a promoționalelor pufoase, caracteristică produselor realizate dintr-un singur tip de material. Iată o foarte bună mostră de #SustainableAdvertising !

Pioniere în colectarea și reciclarea plasticului provenit din ambalajele de unică folosință sunt proiecte precum SEAQUAL INITIATIVE sau Plastic Bank care transformă deșeurile de plastic colectate din apele mărilor și oceanelor în materie primă pentru diverse ramuri ale economiei.

#personalizariobiectepromotionaleeco #materialepromotionaleeco #produsepromotionaleecopersonalizate #cadouricorporateeco #obiecteecopersonalizate #materialepromotionalemarketing

Posted on 2021-06-02 Eco știre 0 1652

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev
Next