Kit eco de supraviețuire

Cod produs: PKV2160

Kit eco de supraviețuire

 
Informatii

De ce Kit-ul eco de supraviețuire PALO?

Indiferent dacă te duci la schi, în camping, la o drumeție sau la orice activitate outdoor – PALO este ajutorul tău care aprinde focul. Bricheta universal aplicabilă este realizată din lemn și carton și este astfel o alternativă ecologică la alte medode de aprindere a focului. Când se realizează aprinderea bucăților de lemn plasate în inelul de carton se creează un efect de coș de fum, prin care flacăra se răspândește rapid și în siguranță în lemnele și brichetele din jurul acestuia.

Este perfect pentru următoarea excursie de drumeții sau pentru camping. Este ușor de depozitat și durează doar câteva secunde pentru a aprinde focul. Timpul de ardere este de 5 minute.

Noul ambasador eco, PALO, este disponibil în varianta "die.kleine.box" de 78x78x78 mm în carton tipărit în întregime și în versiunea plată "das.survival.kit" și se potrivește în aproape toate gențile sau rucsacurile.

Personalizarea se poate realiza personalizare față-verso cu mesajul dorit, astfel produsul devenind un pachet promoțional eco care poate fi oferit cadou partenerilor de afaceri, la târguri, evenimente etc.

Țara de origine: Germania

Marcă: PALO

Imprimare: imprimare digitală

Material: lemn

Cerneluri tipărite: 4 culori

Ambalaj: ambalaje din carton

 

Dimensiuni varianta "die.kleine.box"

Lățime: 78 mm

Înălțime: 78 mm

Lungime: 78 mm

 

Dimensiuni varianta plată "das.survival.kit":

Lățime: 90 mm

Înălțime: 82 mm

Lungime: 16 mm

Scrie o recenzie

Kit eco de supraviețuire

Kit eco de supraviețuire

Scrie o recenzie

Ask a Question