Correctbook-notițe infinite

Cod produs: PKV2161

Correctbook-notițe infinite

 
Informatii

Correctbook aparține unei întreprinderi sociale câștigătoare, care se luptă împotriva analfabetismului mondial. Achiziția vă va permite, atât dumneavoastră cât și unui copil care are nevoie, să scrieți la nesfârșit!

Sunt 21.150 copii care au nevoie de un Correctbook!

Drumul spre 1 milion!

Correctbook dorește să furnizeze un milion de CorrectBook, copiilor aflați în dificultate, înainte de anul 2023. Avem obligația de a spune lumii despre problema subestimată a analfabetismului și despre faptul că putem oferi oportunități copiilor care au nevoie cel mai mult.

CorrectBook - cadoul promoțional al anului 2017, 2018 și 2019!

CorrectBook a fost votat la Promotional Gift of the Year de trei ori consecutiv la cea mai mare conferință de promovare din Olanda. Mii de vizitatori vin la eveniment în fiecare an și își aduc votul. Numărul mare de voturi ne dă încrederea că suntem pe drumul cel bun!

Personalizați-vă CorrectBook-ul

Aceste notebook-uri reutilizabile sunt personalizabile pe deplin cu logo-ul și culorile companiei dumneavoastră. Puteți scrie la nesfârșit la birou pe ele sau le puteți oferi clienților dumneavoastră. Făcând acest lucru, împărtășiți scrierea cu copiii din zonele rurale ale lumii. Și este eco!

Correctbook A5

Toate notițele scrise se usucă în câteva secunde. Voi decideți dacă le păstrați sau dacă le stergeți. Cu aplicația Correctbook gratuită, datele importante pot fi stocate, organizate și partajate digital.

Detalii despre CorrectBook

1) Correctbook oferă aceeași experiență de scriere ca pe hârtie.

2) Puteți salva notițele scrise, în mod digital, cu aplicația Correctbook Scan App gratuită sau le puteți partaja în cloud.

3) Puteți șterge notițele cu spatele marcatorului, o cârpă uscată sau umedă, cu bureții de curățare CorrectBook sau cu setul de curățare CorrectBook.

Specificații tehnice:

- format A5 (210 x 148 mm) cu suport pentru marker;

- 40 de pagini reutilizabile / care pot fi șterse (acestea pot fi liniate sau simple, fără liniere);

- sistem de prindere din care puteți scoate și în care puteți adăuga pagini;

- un marker negru de 0,6 mm CorrectBook și doi bureți CorrectBook pentru ștergere.

Correctbook nu a poate fi șters cu mâna. Utilizați doar produsele CorrectBook pentru a șterge notele: spatele marcatorului, o cârpă uscată sau umedă, bureții de curățare Correctbook sau setul de curățare Correctbook.

 

 

Scrie o recenzie

Correctbook-notițe infinite

Correctbook-notițe infinite

Scrie o recenzie

Ask a Question